Сара Джесика Паркър отново облече пачката на Кари

17 години по-късно Кари Брадошоу продължава да разбира от мода и не се страхува да опитва.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 август 2021

Сара Джесика Паркър е носила безброй (или поне ужасно много) впечатляващи визии на червения килим, но те със сигурност не могат да се сравняват с любимите такива на Кари Брадшоу.

Обичаната и издигана на пиедестал героиня от попкултурния феномен имаше своя IT момент в края на 90-те. Най-запомнящият се обаче вероятно остава бялата пачка, която тя носи в opening кредитите на шоуто заедно с розов потник и сандали с каишки.

0

Две десетилетия по-късно SJP съживява носталгичния сет на снимачната площадка на дългочаканото продължение "And Just Like That...”, но в доста по-модерен прочит. Вместо мини версия, костюмните дизайнери на продукцията залагат на актуалната в момента макси дължина, раирана риза и чанта с пайети Fendi. Косата ѝ? Спусната надолу, с обемни къдрици, падащи през раменете.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: AND JUST LIKE THAT... ИДВА СКОРО, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЛИСА

ОЩЕ ОТ GRAZIA: INSTAGRAM АКАУНТ НИ ВОДИ ПРАВО В ГАРДЕРОБА НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

Самата Паркър сподели своеобразното завръщане в официалния си Instagram акаунт по-рано този месец. "Тогава и сега. X, SJ”, гласи описанието под видеото, а снимките за шоуто продължават с пълна сила.

0

Пред камера ще се завърнат още Кристин Дейвис, Синтия Никсън и Крис Нот, за всеобщо съжаление, без Ким Катрал. Неотдавна главният директор на съдържанието в HBO Max сподели, че Саманта и момичетата просто вече нямат общи допирни точки в живота си. "Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50."

Предстоящият reboot ще се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те."

Очаква се голямата премиера да бъде в каталога на стрийминг платформата до края на тази година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA