Третият сезон на Selena + Chef излиза на 28 октомври

Очакват ни "повече готвачи, повече приятели и повече страхотни рецепти".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 октомври 2021

Огънят, импровизацията с ножовете и обърканите рецепти остават в миналото, но Селена Гомес продължава напред с третия сезон на своето кулинарно предаване "Selena + Chef".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 29 (СТРАШНО СЛАДКИ) ПРИЧИНИ ДА ОБОЖАВАТЕ СЕЛЕНА ГОМЕС

Екипът на HBO Max споделя, че "Selena + Chef" се завръща с повече готвачи от цял ​​свят, повече страхотни рецепти, повече приятели и семейство около масата", като новите епизоди ще включват "забавни групови предложения за вечери, закуски, рождени дни, празници и др.", а както през първите два сезона, и този ще подчертава различни благотворителни инициативи.

"Мисля, че са ме питали стотици пъти в интервюта какво щях да правя, ако имах друга кариера. Винаги отговорям, че би било забавно да бъда готвач. Определено нямам специализирано обучение, но въпреки това, докато съм вкъщи, намирам време, за да готвя повече и да експериментирам в кухнята", споделя самата Селена при обявяването на проекта в рамките на миналата година.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА RARE BEAUTY

Към момента поредицата е събрала 360 000 долара за 23 организации, а премиерата на сезон 3 ще бъде на 28 октомври. Очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA