Дуа Липа стартира свой имейл бюлетин

Подозираме, че ще бъде най-очакваното известие в началото на следващата година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 ноември 2021

След наградите "Грами”, горещите рекламни кампании, дефилето за Versace и, сещате се, Levitating, Дуа Липа изпраща 2021 г. със собствен имейл бюлетин - Service95.

Намигване към годината, в която е родена, Service95 е седмичен newsletter, който ще предложи на всички нейни фенове ексклузивен личен поглед.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МОМИЧЕТО, КОЕТО ДОЙДЕ, ЗАПЯ И ПОБЕДИ

Самата Липа разказва пред Forbes, че "прави списъци, откакто се помни”, така че селектираният личен почерк със сигурност ще се усеща от регистрираните в обещаващата мейлинг листа.

Бюлетинът ще включва „множество глобални гласове" от сферата на изкуството, политиката и световните проблеми, които ще бъдат допълнени от внимателно курирани travel препоръки. Най-вълнуващото обаче е личната бележка "за това, което съм правила и открила през последната седмица”.

57

Естествено, в Service95 място ще намират и теми, посветени на красотата, но Дуа иска да използва платформата най-вече, за да осигурява "вдъхновение в услуга на другите”. 

Проектът включва и подкаст, озаглавен At Your Service, в който суперзвездата ще интервюира активисти и известни личности, които "определено служат на своите общности”. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: GUILTY PLEASURE ЛИСТЪТ НА ДУА ЛИПА

Изпълнителката на Levitating се надява читателите да придобият усещане за общност и да наваксат "информацията, която може би са пропуснали” чрез бюлетина и подкаста.

Логичният въпрос е следният. КЪДЕ МОЖЕМ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМЕ? На service95.com. Ние вече го направихме!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA