Тери Хачър и Джеймс Дентън, отново заедно на екран

"Досега в "Отчаяни съпруги"… Не. Не и този път.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 ноември 2021

Ако все още не сте преживели липсата на щастлив край за Сюзън и Майк Делфино в "Отчаяни съпруги”, благодарете на Hallmark, защото им дават втори шанс.

Тери Хачър и Джеймс Дентън са главните действащи лица в коледния филм A Kiss Before Christmas, който е част от специалната празничната програма на телевизията - Countdown To Christmas.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 10 (МНОГО) ЛЮБОПИТНИ ФАКТА ЗА "ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ"

"Целувка преди Коледа" проследява отблизо историята на изпълнителния директор на агенция за недвижими имоти Итън Холт, който изведнъж се озовава на приключение ала It's a Wonderful Life. 

В навечерието на Коледа Итън е разочарован да научи, че губи желано повишение и се оплаква, че неговото бизнес поведение в стил "добрият човек” го е дръпнало назад. Благодарение на "някаква коледна магия”, желанието му за промяна се сбъдва и на следващата сутрин той се събужда шокиран, осъзнавайки, че вече не е женен за съпругата си Джойс, няма двама тийнейджъри, но е главен изпълнителен директор на компанията. Напълно естествено, "Джойс е ключът към това той да върне първоначалния си живот и семейството, което обича”, но времето изтича по Коледа.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛЕДНИТЕ ФИЛМИ, КОИТО МОЖЕМ ДА ГЛЕДАМЕ ВСЯКА ГОДИНА

Дентън има и ролята на изпълнителен продуцент, и всъщност се съгласява да участва, само ако Тери застане до него.

„Мисля много за феновете и когато Джейми ми предложи да участвам, едно от първите неща, за които се сетих, е, че феновете ще го харесат, защото Сюзън загуби любовта на живота си, а тя не се заменя. О, боже, определено ще им хареса да ни видят заедно”, споделя Хачър пред Entertainment Weekly.

Страхотно е да знаем, че всичко се случва само с едно съобщение, както и че химията никога не е изчезвала.

"Има много силно доверие помежду ни, а и няма как, когато започнете да работите заедно голи в храстите. Или нещата се получават от самото начало, или никога няма да проработят”, казва още Тери. "Работата по този филм ни накара да осъзнаем, че сякаш не е минало никакво време, сякаш беше вчера.” 

"Това е нещо, което не можете да купите”, разкрива Дентън. 

И, да, лентата може да не изненада с най-вълнуващия и разнообразен от гледна точка на сюжетни линии сценарий, но със сигурност е коледен подарък за феновете на "Отчаяни съпруги”. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA