Момичетата от "Сексът и градът" коментираха обвиненията срещу Крис Нот

Сара Джесика, Кристин и Синтия пуснаха съвместно официално изявление, с което заявиха позицията си за скандала.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 декември 2021

Броени дни след премиерата на "Просто ей така" Крис Нот се оказа обвинен в сексуално насилие от поне три жени и това, напълно естествено, предизвика лавина от бурни реакции.

Екипът на CBS отстрани Нот от актьорския състав на сериала "The Equalizer", Peloton свали новата си реклама с негово участие, а сделката за продажбата на алкохолния му бранд се провали.

След като скандалът стана част от медийния дневен ред, Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис реализираха съвместно изявление в социалните мрежи, което застава на страната на предполагаемите жертви.

"Дълбоко натъжени сме да чуем обвиненията срещу Крис Нот. Подкрепяме жените, които не премълчаха и споделиха своите болезнени преживявания. Знаем, че това трябва да е много трудно и ги поздравяваме", гласи то.

57

Актрисата Бриджит Мойнахан, която също се завърна в reboot-а като бившата съпруга на Тузара - Наташа, коментира ситуацията далеч по-дипломатично. "Не знам нищо по въпроса. Би било неуместно да коментирам, след като не съм запозната."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ПРОСТО ЕЙ ТАКА... НЯМА САМАНТА, PELOTON СЕ СРИНА, А ХЕЙТЪТ НЕ СПИРА

Самият Нот публикува официално изявление пред THR, в което отрича да е нападал жените и описа твърденията като "категорично неверни".

"Обвиненията срещу мен, отправени от хора, които съм срещал преди години, дори десетилетия, са категорично неверни. Тези истории може да са отпреди 30 години или 30 дни, но "не" винаги означава "не". Това е линия, която не прекрачих. Срещите бяха по взаимно съгласие. Трудно е да не се постави под въпрос времето на излизане на тези истории. Не знам със сигурност защо е сега, но знам, че не съм нападал тези жени", разкрива той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA