Принц Хари отлага излизането на мемоарите си?

Кралските репортери на Острова предполагат, че опитите за примирие могат да дадат резултат.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 януари 2022

Дори да не се интересувате пряко от драмите в редиците на британското кралско семейство, вероятно знаете, че отношенията между принц Хари и принц Чарлз са всичко друго, но не и страхотни.

Тази седмица обаче принцът на Уелс подчерта вдъхновяващата работа на Хари в борбата с изменението на климата.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ И МЕГАН НАВЛИЗАТ В СВЕТА НА ФИНАНСИТЕ

"Като баща съм горд, че синовете ми са разпознали тази заплаха. Съвсем наскоро по-големият ми син Уилям пусна престижната награда Earthshot, за да насърчи промяната и да помогне за възстановяването на нашата планета през следващите 10 години", коментира той в официално изявление пред медиите. "По-малкият ми син, Хари, страстно подчерта въздействието на изменението на климата, особено в Африка, и се ангажира благотворителността му да оставя нулев въглероден отпечатък."

57

Кралските оператори на Острова пък вече коментират, че това може да е опит за помирение от страна на Чарлз.

"Разбира се, че отношенията им са изключително обтегнати, но фактът, че Чарлз е направил това изявление във вестник с голям тираж в Америка, очевидно е надежда, че ще има помирение под някаква форма", казват запознати.

Ричард Фицуилямс коментира, че няма да се изненада, ако това е преднамерен опит на фамилията да "укроти" случващото се в живота на Хари и това да забави излизането на предстоящите му мемоари.

"Мисля, че ако предложите маслинова клонка, е разумно да очаквате нещо в замяна. Бих предположил, че ще се обмисли някаква форма на отлагане на автобиографията. В противен случай всичко може да намери място в книгата. Кралското семейство знае, че натискът трябва да намалява, когато става дума за този въпрос".

57

Очаква се автобиографичната книга на принца да излезе на пазара в края на тази година, но още с обявяването ѝ, той не даде заявка превес да вземат скандалните случвания зад стените на двореца.

Още тогава той разкри, че пише страниците "не като принц, а като мъжът, в който се превърнах", а представители на издателството разкриват, че Хари "за първи път ще сподели своя разказ за преживяванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са го оформили като човек", предлагайки "честен и завладяващ личен портрет, който показва на читателите, че зад всичко се крие вдъхновяваща и смела човешка история".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA