Селена Гомес отпразнува Rare Beauty без капка грим

"Сърцето на тази марка е в признанието, че не сме предназначени да изглеждаме по определен начин."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2022

Селена Гомес доказа себе си като beauty гуру още със стартирането на Rare Beauty.

Сега звездата от "Only Murders in the Building" използва официалния си Instagram акаунт, за да сподели специално видео, в което е без капка грим, докато чете писмо в The New York Times, отчитащо постиженията на целия екип зад бранда.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА КОЗМЕТИЧНАТА МАРКА НА СЕЛЕНА ГОМЕС

"Искам да благодаря за цялата ви упорита работа, с която направихте марката толкова любима част от нашата общност. Нищо от това не би било възможно без вас", пише тя в специалното обръщение. "Целта ми с Rare Beauty беше да стартирам марка, която помага за оформянето на диалога около красотата на самоприемането и прегръщането на вашата уникалност – нещо, което беше отчаяно необходимо в пространството. Сърцето на тази марка е в признанието, че не сме предназначени да изглеждаме по определен начин и че всички сме уникални и различни, и това е нещо, което трябва да се отпразнува."

57

"Когато основах бранда, знаех, че ще трябва да спечелим скептиците, които се съмняват в нашия ангажимент да доставяме страхотни продукти с автентична мисия, но с цялата ви упорита работа и всеотдайност, вярвам, че изпълнихме обещанието си", казва още Гомес.

Причината целият текст да намира място на страниците на The New York Times е фактът, че тя иска даде "платформа" на работата, която наистина заслужава внимание.

Няколко часа по-късно изпълнителката на "Same Old Love" сподели селфи, в което демонстрира перфектният си боб и ни напомни, че премиерата на "Hotel Transylvania: Transformania" ще бъде на 14 януари в каталога на Amazon Prime Video.

Може би просто не съществува нещо, което тя не може да направи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA