"The Morning Show" ще се завърне с трети сезон

Дженифър Анистън и Рийз Уидърпсуун отново застават пред камера, но съставът зад нея ще бъде малко по-различен.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 януари 2022

"The Morning Show" продължава!

Екипът на Apple TV+ обяви, че Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун ще се завърнат за трети сезон, но сериалът вече ще има нов изпълнителен продуцент - Шарлот Стауд.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ПЕТИЯ СЕЗОН НА THE CROWN?

"Вълнувам се да обединя сили с Apple TV+ и The Morning Show", споделя тя в официално изявление, в което подчертава, че няма търпение да влезе в този "неустоим свят, еднакво вкусен и провокативен".

Кери Ерин, по чиято идея е направено шоуто и която е основният му двигател в първите два сезона, ще остане в ролята на консултант за третия такъв.

"Имаме новини… @TheMorningShow се завръща за СЕЗОН 3!! ☀️☕️ Благодаря на всички, които се включиха, за да направят тази поредица възможна. @AppleTV @hellosunshine", гласи поста на Уидърспуун по случай големите новини.

Още с премиерата си през ноември 2019 г. "The Morning Show" привлече вниманието на широката аудитория и представи задкулисен поглед към цялата драма около движението #MeToo и токсичната култура на работното място.

След изключително дълго забавяне заради развитието на пандемията, вторият сезон се появи в стрийминг платформата през септември миналата година.

Към момента няма официално потвърждение кога ще видим продължението на историите на Брадли и Алекс, но едва ли ще бъде преди началото на 2023 г. Кой няма търпение?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA