Зендея с трета фигура в музея на Мадам Тюсо

Трябва да уточним, че това е най-реалистичното попадение до момента. Силни аплодисменти!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 февруари 2022

Разбираме, ако сте посочвали всяка от последните няколко години като "годината на Зендея". В 2022-ра обаче може да е истината. Началото ѝ сложи бомбастичната премиера на втория сезон на "Еуфория", а сега на преден план излиза нова фигура в музея на Мадам Тюсо.

Работата по специалния проект започва преди около седем години, когато всъщност се случва "разкриването" на първите две статуи. Този път виждаме нашата категорична любимка в неоново розов костюм, съчетан с фини бижута.

57

Новият "дебют" на Зендея ще се случи този петък, 11 февруари, когато 25-годишната звезда ще се присъедини към Бенедикт Къмбърбач, Том Харди, Кейт Уинслет, Брад Пит и Хелън Мирън в "зоната на наградите".

Тим Уотърс, генералният мениджър на Мадам Тюсо в Лондон, споделя, че "Зендея просто излъчва страхотна енергия. Не само това, но използва статута си на знаменитост, за да се присъедини към разговорите по важни социални въпроси. Тя е самата себе си, без извинения. Ние, както и нейните фенове, много харесваме това."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ИСКА ДА РЕЖИСИРА ИСТОРИИ, КОИТО Я ВЪЛНУВАТ

57

Уотърс уточнява, че моментът "не може да бъде по-добър", особено предвид настоятелните слухове, че скоро самата тя ще стане лондончанка. "Знаем, че нейните фенове ще се наредят на опашка, за да "срещнат" своя идол, когато фигурата на Зендея пристигне в нашата наградна зона."

Въпреки че говорим за третата поредна восъчна отливка в музея, определено можем да я посочим като най-реалистичната.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA