Зоуи Кравиц няма търпение да работи с Чанинг Тейтъм

Звездите от "Големите малки лъжи" и "Професия: Стриптийзьор" ще си партнират в дългоочаквания режисьорски дебют на Кравиц.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 февруари 2022

Към момента Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм предпочитат да пазят връзката си извън светлината на прожекторите, но звездата от "Големите малки лъжи" направи изключение.

Съвсем скоро двамата ще си партнират за режисьорския дебют на Кравиц в трилъра "Pussy Island", а в ново интервю за американския ELLE самата тя споделя, че актьорът е "достатъчно смел" да изиграе главния герой - технологичният милиардер Слейтър Кинг.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕНИ И ЗОУИ КРАВИЦ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО

"Като гледам работата му и го чувам да говори за Magic Mike и шоуто на живо, мисля, че той е феминист", коментира тя пред изданието. "Не мисля, че някога сме го виждали да играе зъл персонаж. Развълнувана съм да го видя в тази светлина."

По отношение на папарашките им снимки, които продължават да изплуват в публичното пространство, Зоуи отговаря лаконично, но в същото време повече от достатъчно. "Щастлива съм."

Спекулациите за евентуалните им взаимоотношения се появиха в началото на миналата година, само няколко дни след като Кравиц сложи край на брака с бившия си съпруг Карл Глусман. Тогава източник, близък до актрисата, отхвърли слуховете, потвърждавайки, че двамата с Чанинг не излизат, а работят по общ проект.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ НАПИСА ДЕТСКА КНИЖКА

През юни самата Кравиц сподели пред Deadline, че ще си партнират заедно за лентата, в която Тейтъм ще изиграе филантроп и технологичен магнат, поканил сервитьорка на име Фрида (Наоми Аки) на парти на неговия частен остров, преди да разбере, че там се случва нещо зловещо.

През септември обаче двамата дефилираха заедно по червения килим на Met Gala. Сещате се за кадъра, в който Тейтъм държи чантата на своята любима. Филмът иначе звучи обещаващо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA