Зендея направи дългоочакваното завръщане към музиката

Е, вероятно няма да видим нов албум, но и това ни стига. Благодарим ти, Зи!

Ако "Replay" на Зендея е била на постоянен replay във вашия личен плейлист, продължавайте към следващите редове. Ако не, моля, поправете грешката и се върнете обратно.

Близо десетилетие след като издаде едноименния си албум, Зи се завърна към правенето на музика, макар и със сравнително малка стъпка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ИСКА ДА ЗНАЕТЕ ТОВА, ПРЕДИ ДА ИЗГЛЕДАТЕ НОВИТЕ ЕПИЗОДИ НА "ЕУФОРИЯ"

Екранната Ру е съавтор на две песни от финалния епизод на "Еуфория", чийто втори сезон приключи в края на февруари. Разбира се, самата тя не пропусна да коментира събитието и благодари на феновете си за подкрепата спрямо "малкото потапяне на пръстите на краката" обратно в света на музиката.

"Оттеглих се преди доста време по редица причини, но все още наистина обичам музиката, така че подкрепата, която получих през последните няколко дни само за малкото потапяне на пръстите на краката обратно в нея, означава много за мен... благодаря <3", написа тя в социалните мрежи.

Въпреки че звездата пя и в първия сезон на суперуспешния HBO проект, финалът на втория е причината за целия hype, който тя отчита като резултат от успешната работа на композитора Labrinth.

"Благодаря ти, че ми позволи да пиша, създавам и споделям пространство с теб в тази много специална песен. Научавам толкова много всеки път, когато работим заедно. Вълнувам се за това, което предстои", казва още в свое Instagram Story.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ МЕЧТАЕ ДА РЕЖИСИРА ИСТОРИИ, КОИТО Я ВЪЛНУВАТ

5\

И въпреки че до този момент не е коментирала директно причината да се сбогува със сцената, в свое интервю за Paper преди няколко години, Зендея разказва повече.

"Мисля, че музикалната индустрия отнема малко от страстта. Това, което мислех, че искам, вече не е това, което искам, особено като си представя с какво трябваше да се справям", коментира мис Колман. "Моят съвет номер едно за развлекателния бизнес като цяло, но най-вече за музикалния, е да прегледате всяка една дума от тези договори и да не подписвате нищо, което не си заслужава. Струвате повече, отколкото ви казват."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA