Бен Афлек се появи в новото видео на Дженифър Лопес

Романтичното видео към сингъла "Marry Me" току-що стана още по-романтично.

Преди 20 години Бен Афлек имаше главна роля в музикалното видео към "Jenny from the Block" - може би един от най-запомнящите се хитове в дискографията на неговата любима Дженифър Лопес.

Сега актьорът от "Не казвай сбогом" се появи в официалния клип към новия сингъл на латино иконата - "Marry Me", който е колаборация с Малума и част от саундтрака на едноименния филм, завладял кината през февруари.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕН АФЛЕК ПРОДЪЛЖАВА ДА Е СТРАШНО ВЪЗХИТЕН ОТ ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС

Истината е, че всъщност не виждаме Бен в лице, но брадата и профила на мъжа са достатъчно показателни, а в крайна сметка "мистериозният" персонаж прегръща Лопес и видеото завършва с двамата, прекарващи време в леглото.

Заглавието на песента и участието на звездата във видеото накараха техните верни фенове онлайн да коментират, че може би двамата окончателно са готови за голямата стъпка.

"Вече сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, намираме се на различен етап от живота си, имаме деца, трябва да сме наясно с много неща", разказа изпълнителката на "On The Floor" неотдавна, уточнявайки, че именно грешките от първата връзка са спомогнали тази да се задържи на повърхността. "Чувствам се много щастлива, че имам връзка, която носи толкова любов. Искам да я защитя, защото наистина го заслужава. Приемаме я за свещена."

Сподели и още. "Любовта винаги побеждава всичко – връзки, деца, работни отношения. Няма място за его. Когато сте в добра, здрава връзка, всички се възползват от нея. Всички."

дженифър лопес и бен афлек

Макар да е наясно, че приказките в реалния живот могат да бъдат "трудни", Джей Ло вярва в голямата любов. "Това, на което мога да науча децата си, е, че истинската любов съществува. Някои неща могат да бъдат завинаги, но това не означава, че ще вървят по права линия."

Относно бъдещето, тя е категорична. "Просто искам да е пълно с любов и щастие, с децата и партньора ми. Мисля, че всеки иска да бъде щастлив и да намери човека, с когото да остарее. Чувствам се много добре по този въпрос в момента."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA