Мадона организира лагер за актрисите, които искат да играят в нейния филм

Точно така. Ако искате да изиграете музикалната икона в биографичната лента за живота ѝ, ще се наложи да минете през Madonna Bootcamp.

Мадона продължава работата върху биографичния филм за живота си и очевидно контролира целия процес повече от сериозно.

"Този проект означава света за нея", споделят запознати с кастингите за така желаната главна роля. "Тя влага сърцето и душата си в това и е решена да го направи толкова успешен, колкото Елтън Джон успя с "Rocketman".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАДОНА Е ОТКАЗАЛА РАБОТА С ДЕЙВИД ГЕТА... ЗАРАДИ ЗОДИЯТА МУ?

Доказателство за истинността на твърдението от първото изречение е т.нар. Madonna Bootcamp, който изпълнителката измисля за участничките - буквален лагер, включващ "изтощителни" сесии с хореографа на Мадона, както и със самата нея.

За главната роля се спрягат имената на Джулия Гарнър, която не може да сте пропуснали в "Inventing Anna", Флорънс Пю, Одеса Йънг и дори Биби Рекса.

"Никой няма да я ръководи по този въпрос. Мадона отделя време, за да се увери, че са избрани правилните актьори и че сюжетната линия е едновременно точна и справедлива", коментират други приближени. "Животът ѝ е наистина необикновен и сложен. Това не е лесна история за сглобяване. Има много проблеми, които са отвъд границите, както и такива, които трябва да бъдат разказани с изключителна чувствителност."

мадона

Когато обяви, че поема контрола върху наратива, певицата разказа повече

"Хората са се опитвали да пишат филми за мен, но винаги са били мъже. Изпратиха ми сценарий, защото искаха моята благословия. Прочетох го и бяха най-отвратителните, повърхностни глупости, които съм чела. Защо тези хора ще правят филм за живота ми? Нямаше нищо вярно. Човекът, който го прави, няма разбиране за жените, няма оценка за тях, няма уважение. Трябваше да ги заплаша, че ще застана пред сградата и ще протестирам, ако направят това и все още не ме приемаха сериозно."

"Искам да предам невероятното си пътешествие като художник, музикант, танцьор - човешко същество, опитващо се да си проправи път в този свят", гласи нейното изявление по темата. "Фокусът на този филм винаги ще бъде музиката. Тя ме поддържаше жива. Има толкова много неразказани и вдъхновяващи истории. Кой да ги разкаже по-добре от мен?"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA