Джей Ло's big night: (Почти) 4 визии, специална награда, Бен Афлек

Латино иконата за пореден път показа на всички как се прави. Ние за пореден път останахме с отворена уста.

Пригответе се да НЕ бъдете изненадани. Дженифър Лопес е удостоена с приза Icon Award на тазгодишните награди на iHeart Radio.

Латино иконата спечели престижната статуетка заради широкомащабното си влияние върху поп културата, което и днес продължава да я дефинира като суперзвезда с милиони лоялни фенове по целия свят.

Благодарствената реч Джей Ло посвети именно на всичките си почитатели.

"Иска ми се да можех да ви кажа, че наградите са най-важното нещо за мен, но това изобщо не е вярно", споделя тя на сцената. "Заради вас мога да правя това, което обичам най-много. Това е най-прекрасната благословия. Подарък, който ми давате и аз искам да ви благодаря."

Лопес завърши думите си с обещанието, че "тепърва" започва, след което направи взривяващо изпълнение на "On My Way", част от саундтрака на "Омъжи се за мен", миксиран умело с вече титаничния сингъл "Get it Right".

Бен Афлек забелязахме на първия ред в публиката, откъдето аплодира силно жената до себе си.

Веднага след него обаче погледът на публиката се отнесе към отново безпогрешните визии за голямата вечер.

джей ло

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЯРВА В ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ И Е ПОВЕЧЕ ОТ ЩАСТЛИВА С БЕН АФЛЕК

Джей Ло прибра вкъщи статуетката с маслиненозелена визия от Stephane Rolland и бижута Messika, а няколко минути по-късно се облече изцяло в Roberto Cavalli, за да запали сцената. Няма смисъл да казваме повече...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA