Алек и Хилария Болдуин очакват седмото си дете

"Капацитетът ни да обичаме става по-голям и нямаме търпение да прегърнем новото си мъниче тази есен."

Алек и Хилария Болдуин очакват седмото си дете.

В ексклузивно изявление за People семейството потвърди голямата новина. "Едно от най-красивите неща, които децата изпитват в голямото семейство, е как сърцето ти става все по-голямо с всеки нов брат и сестра. Капацитетът ни да обичаме става по-голям и нямаме търпение да прегърнем новото си мъниче тази есен", споделят те.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АЛЕК И ХИЛАРИЯ БОЛДУИН НЕ ГОВОРЯТ С ДЕЦАТА СИ ЗА КОРОНАВИРУСА

38-годишната Хилария сподели вълнуващата промяна и в официалния си Instagram акаунт.

"След много възходи и падения през последните няколко години, имаме вълнуващ възход и огромна изненада: още едно Baldwinito идва тази есен 💛", гласи описанието под семейния клип, в който виждаме Алек и всички техни наследници. "Бяхме почти сигурни, че семейството ни е пълно и сме изключително доволни от тази изненада. Споделям с вас момента, в който казахме на децата - както виждате, те са супер развълнувани."

алек болдуин

"Новото ни бебе е благословия и подарък в такива несигурни времена", продължава тя. "Липсвахте ми по време на почивката ми от социалните мрежи. Върнах се и очаквам с нетърпение да продължа с вас това диво пътешествие, което наричаме "живот".

Актьорът и йога инструкторката неведнъж са казвали, че "най-хубавото при голямото семейство е, че има толкова много любов. Казват, че когато имате едно дете, вие усещате, че няма друг, който можете да обичате толкова много. След това раждате още едно и осъзнавате, че можете."

Пожелаваме им много, много щастие!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA