Феновете не са доволни, липсва секс в Bridgerton

Горещите моменти във втория сезон на аристократичната поредица не задоволиха верните ѝ почитатели.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 април 2022

Вторият сезон на "Bridgerton" вече е в Netflix и започна да поставя рекорди, но не всички верни фенове са доволни от финалния резултат.

Макар голяма част от тях да оцениха онзи момент край езерото, който се развъртя из социалните мрежи, в крайна сметка забелязахме силно липсата на задължителен елемент от сюжетната линия - сексът.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ С EMILY IN PARIS?

Разбира се, през целия сезон се усещаше напрежението между Джонатан Бейли и Саймън Ашли, изразено в задълбочен зрителен контакт и почти готовност да продължат напред, но кулминацията се случи едва в седми епизод.

Самият Бейли не пропусна да коментира липсата на пикантни сцени, каквито имаше в изобилие в началото на аристократичната поредица.

"Губим сексуалните сцени, но печелим по-дълбоко човешко разбиране, което се надяваме да обогатява света, така че бъдещите моменти на интимност да нямат тежка функция и да не се налага да разчитаме толкова много на тях", споделя той в ново интервю за USA Today. "Правилно е да изненадаш публиката и да я държиш на пръсти."

Разбира се, има известно право, но сме сигурни, че продуцентите ще опитат да поправят грешката в сезон 3.

bridgerton

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТРАШНИТЕ ВЪПРОСИ, КОИТО НОВИЯТ СЕЗОН НА "ЕУФОРИЯ" ПОВДИГНА

Напук на казаното дотук, "Bridgerton" без никакъв проблем стигна до Топ 10 в 92 от 93 държави, в които Netflix поддържа тази класация, а от екипа на Hollywood Reporter разкриват, че само за първите три дни след премиерата си, шоуто е натрупало 193 милиона часа гледания по целия свят.

Това автоматично го превръща в най-успешния "отварящ" уикенд за който и да било англоезичен сериал, както и вторият най-успешен уикенд за всички проекти в историята на Netflix до момента.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA