Бритни Спиърс ще става майка за трети път

Това ще е първо дете за певицата и нейния съпруг Сам Асгари. Честито!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 април 2022

Бритни Спиърс ще става майка за трети път!

Музикалната сензация поднесе голямата новина в официалния си Instagram акаунт и успя да изненада дори най-верните си почитатели.

"Отслабнах толкова много, за да отида на пътуването ни до Мауи, само за да кача килограмите обратно 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ … Започнах да мисля какво се случва със стомаха ми, но съпругът ми ми каза, че просто съм преяла. 🤪 !!! Взех си тест за бременност… и ъъъъъъъ… ще имам бебе 👶🏼", гласи описанието под последния social media пост на Бритни.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС Е ГОТОВА ДА РАЗКАЖЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА В МЕМОАР

"4 дни по-късно забременях с още повече храна. Ако вътре има 2 бебета, просто ще полудея”, казва певицата, уточнявайки, че през следващите няколко месеца няма да напуска толкова често пределите на дома си, защото е наясно, че папараците ще искат да спечелят пари от наедрялото ѝ коремче, "което вече имам.”

Бритни Спиърс и Сам Асгари

Въпреки че фокусът е изцяло върху настоящето и бъдещето, Спиърс коментира бременностите с двамата си сина, които има от Кевин Федърлайн.

"Трудно е, защото когато бях бременна, имах перинатална депресия… Трябва да кажа, че е абсолютно ужасна 😔 … жените не говореха за това тогава… някои смятаха, че е опасно, ако жена се оплаква така с бебе вътре в нея… но сега говорим всеки ден… благодаря на Исус, че не е нужно да пазим болката в тайна 🤫 😬😬😬", продължи тя.

Изпълнителката на "Criminal” подчерта също, че ще се съсредоточи много повече върху здравето си и позитивното мислене.

"Този път ще правя йога 🧘‍♀️ всеки ден !!! Изпращам много радост и любов 💕 !!!” - така завършва сравнително дългата, но типично хаотична публикация.

Бритни и нейният любим Сам Асгари се сгодиха официално през септември 2021 г., но още преди това разкриха, че се надяват да имат семейство и плановете им за бъдещето определено включват деца. В началото на тази година, отново напълно изненадващо, стана ясно, че вече са съпруг и съпруга.

След целия ужас покрай попечителството и #FreeBritney, надяваме се най-накрая да изживеят живота си по начин, който ги прави искрено щастливи. Честито! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA