Риана за модата, майчинството, A$AP Rocky и така очаквания албум

Ситуацията около майската корица на Vogue буквално е Oh, Baby. Само я погледнете!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 април 2022

Буквално в началото на тази седмица, с колегите в офиса коментирахме след точно колко време Риана ще се появи на корицата на Vogue. И май уцелихме момента.

Суперзвездата грее от майската корица на американското издание и коментира откровено бременността си, предефинирането на модата за майки, връзката си с A$AP Rocky и всичко, което чувства или мисли в този така специален период.

В кадрите, заснети от Ани Лейбовиц, виждаме Рири във вана, сложила само бляскаво колие Boucheron и обици Chopard. В следващия момент е на терасата с палто Marc Jacobs и бельо Savage x Fenty, а на корицата носи total look от Alaïa.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 33 ПРИЧИНИ ДА ОБОЖАВАТЕ РИАНА ЗАВИНАГИ

"Когато разбрах, че съм бременна, си помислих, че няма начин да отида да пазарувам в сектора за майки", казва изпълнителката на "Love On The Brain" пред модната Библия. "Съжалявам, твърде забавно е да се обличам. Няма да позволя тази част да изчезне, защото тялото ми се променя."

Макар че открито се пошегува, че не може да мисли за бъдеще, в което наследникът ѝ не се интересува от мода, Риана няма търпение за новата перспектива и съпътстващите я емоции. "Ще ме научи на повече, отколкото аз бих могла. И аз искам да се стреми към това. Искам да видя кой е в света, в кой се превръща."

"В същото време се надявам, че успяхме да предефинираме това, което се счита за "прилично" за бременните жени", казва още тя. "Тялото ми прави невероятни неща в момента и няма да се срамувам. Този път се чувствам празнично. Защото защо трябва да криеш бременността си?"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА ПРОДАВА ПОРЕДНОТО ИМЕНИЕ В ХОЛИВУД

Риана и A$AP Rocky изненадаха всички, когато обявиха голямата новина в края на януари, макар от доста време да намекват, че определено мислят за бъдещето и случващото се в него. "Какво обичам най-много във връзата ни ли? Прозрачността. Как се чувстваме, какви са нашите цели, какви са страховете и несигурностите ни. Уязвимостта да можеш да кажеш какво чувстваш един към друг."

Тя признава, че двамата не са "планирали" да имат дете, но "със сигурност не сме планирали и против това". "Не знам кога имам овулация или нещо от този тип. Просто се забавлявахме. Направих тест за бременност, той излеже положителен, отидохме на лекар и нашето пътуване започва", коментира най-скъпоплатената певица в целия свят.

Наскоро тя сподели, че категорично вижда себе си като обсесивна майка, но притесненията ѝ са по-скоро свързани със следродилната депресия. "Ще се почувствам ли извън контрол емоционално? Това са историите, които чувам от други жени и които ме плашат", признава Рири.

Заедно с останалите откровени признания, Риана прокрадна и малък намек за така дългоочаквания #R9. Наричайки "Anti" своя най-добър албум до този момент, тя сподели, че усеща напрежението от очакването за нова музика. "Гледам на следващия си проект по напълно различен начин от онзи, който бих използвала преди. Мисля, че ми пасва по-добре, много по-добре. Автентичен е. Забавно е, а и някак сваля напрежението от раменете ми."

Пожелаваме ѝ да продължава да грее, но нека просто обяви дата. Тийзването не помага. Никак.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA