DARA просто е родена да прави шоу

Грандиозният концерт-спектакъл отбеляза излизането на дебютния ѝ албум по най-добрия възможен начин.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 април 2022

Малко след появата на първия си студиен албум, DARA отбеляза премиерата му с впечатляващо шоу в препълнената зала на Joy Station. Заедно с цяла армия от танцьори, тя подари на присъстващите бурни емоции, безспирни танци и много музика.

Вечерта стартира със светлинно шоу и визуализации, предхождащи появата на DARA и заглавната песен от албума "Родена такава". Малко по-късно заедно с нея на сцената се качи неповторимият Любо Киров, с когото тя изпълни чисто новия дует "Вече няма как".

Наситена с изненади, програмата продължи с "Недей", "Mamacita", "Соса Маже" и другите нейни хитове, които чухме в съвсем различни (разбирайте: страхотни) live аранжименти.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МУЗИКА С ГРЪМОТЕВИЦИ... ИЛИ ПРОСТО DARA

Специален гост на събитието бе рапърът Matteo, който кацна директно от Букурещ, за да подкрепи DARA в изпълнението на сингъла "Call Me", който прекара 9 седмици на първо място в класацията за най-излъчвани български песни.

DARA

В края на концерта певицата използва възможността да благодари на Милен Данков за режисурата и умопомрачителната хореография на шоуто, на N.A.S.O за музикалното оформление, на Саня Армутлиева и екипа на "Вирджиния Рекърдс" за непрестанната подкрепа и на всички партньори, които я следват в сбъдването на големите мечти.

Разбира се, не пропусна и да благодари на всички фенове и приятели в публиката, заявявайки, че всеки от тях може да впише в личната си автобиография, че е сбъднал мечта на DARA. И то каква!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA