Зендея няма да присъства на тазгодишната Met Gala

Противно на очакванията, звездата от "Еуфория" ще пропусне най-важната вечер в модната индустрия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 април 2022

Без съмнение очакваме най-голямата вечер в модната индустрия (по-известна като Met Gala), но този път тя ще се случи без участието на Зендея.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ИСКА ДА РЕЖИСИРА ИСТОРИИ, КОИТО Я ВЪЛНУВАТ

"Съжалявам, че ще разочаровам феновете си, но ще работя. Вашето момиче трябва да работи и да прави филми. Пожелавам най-доброто на всички, в крайна сметка ще се завърна", споделя звездата от "Еуфория" пред Extra, потвърждавайки слуховете, че за огромно съжаление, няма да ни удостои с присъствието си на червения килим.

Зи каза, че ще "играе тенис", което ни навежда на мисълта, че вероятно ще снима романтичната драма "Challengers", разказваща отблизо любовния триъгълник между трима тенисисти както на корта, така и извън него. Очаква се да станем свидетели на "неочаквано запознанство", което от своя страна води до сложни взаимоотношения със "странни оттенъци".

зендея

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ СЕ ВЪРНА В 1992 Г. С РОКЛЯ VALENTINO

Макар към момента все още да не е коментирала следващото си екранно превъплъщение, суперзвездата е била "мигновено заинтригувана" от възможността да работи с Лука Гуаданино. Признаваме, че звучи обещаващо и ще се опитаме да не страдаме. Галата е на 2 май.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA