Ана де Армас е истинска Мерилин Монро в първия трейлър на "Blonde"

Биографичният филм за живота на холивудската легенда ще излезе през септември. Противоречията вече не липсват.

О, знаехме, че Ана де Армас ще се справи перфектно с образа на Мерилин Монро. Само че тийзърът за лентата ни удря право в лицето с истинността на твърдението.

34-годишната актриса ще изиграе покойната холивудска легенда в предстоящия филм на Netflix - "Blonde", базиран на едноименния роман на Джойс Каръл Оутс от 2000 г.

Продукцията, която получи най-строгия възрастов рейтинг в историята на стрийминг платформата - NC-17, няма да е подходяща за гледане от непълнолетни дори в присъствието на родителите им, но режисьорът Андрю Доминик отказва да изреже прекалено откровените сцени, тъй като цялостната идея е да "преосмисли живота на Мерилин Монро, изследвайки разделението между нейното публично и лично Аз".

"Моля, ела. Не ме изоставяй" са първите на де Армас в тийзър трейлъра, където я виждаме да плаче пред огледалото в съблекалнята си. Останалата част от видеото показва различни моменти на сцената и пред камерите, като задължително включва бялата рокля и метрото на Ню Йорк.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: BEAUTY ТАЙНИТЕ НА АНА ДЕ АРМАС ВКЛЮЧВАТ БИРА И МЕД

Ана де Армас като Мерилин Монро

Още при приключването на снимките, звездата от "Deep Water" заяви, че амбициите на сценаристите и режисьорите са били много ясни от самото начало - "да представят версия на живота на Мерилин монро през нейния обектив. Искаха светът да изпита чувството какво всъщност е да бъдеш не само Мерилин, но и Норма Джийн. Открих, че това е най-смелото, откровено и феминистично отношение към нейната история, което някога съм виждала."

"Работихме по този филм с часове, всеки ден в продължение на почти година. Четох романа на Джойс, изучавах стотици снимки, видеоклипове, аудиозаписи, филми, всичко. Всяка сцена е вдъхновена от съществуваща снимка", споделя още Ана. "Разглеждахме всеки детайл и обсъждахме какво се случва. Първият въпрос винаги беше: "Какво чувства Норма Джийн тук?" Искахме да разкажем човешката страна на нейния живот."

И докато славата е точно това, което направи Мерилин най-видимият човек в света, точно тя превръща Норма в най-невидимия такъв. Затова историята ще включва болезнено откровени моменти около детството, последващата слава и трагичния край.

Голямата премиера е на 23 септември.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA