DARA получи престижна музикална награда в Сърбия

I'm just dancing and I'm feeling, like my heart has stop the bleeding...

Фотография: Цветан Игнатовски/Вирджиния Рекърдс

Видеото към хитовото парче на DARA – "Thunder" прекрачи границите на България и завоюва ново престижно отличие.

На 21 юни, навръх Международния ден на музиката, в Белград се проведоха сръбските музикални награди Muzzik Video Awards MVA 2K21, а сред носителите на големите призове блесна и нашата поп дива, която грабна статуетката "Electro Dance Music Video".

Само за последния месец това е второто признание за забележителната визуализация, която на 10 юни бе избрана за БГ Видеоклип на тазгодишните награди на БГ Радио

По проекта "Thunder", който вече повече от година е в челните позиции на националната ефирна класация, певицата работи с един от най-успешните креативни екипи у нас, а именно с този на Buddubbazz Tape Company (режисьор Стефан Маринов и оператор Петко Андонов).

ОЩЕ ОТ GRAZIA: DARA ПРОСТО Е РОДЕНА ДА ПРАВИ ШОУ

"Влизането в различни роли за мен е хоби, което даже съм си представяла и като мое призвание. По-голямата част от движенията и маниерите, които виждате в клиповете на песните ми, стават много спонтанно и напълно естествено. Представих си го така: Удря ме гръмотевица, след което самата аз ставам светкавица - дръзка, енергична, непредсказуема. Фен съм на японската стилистика, аниме героите винаги са имали епични визии и реших, че това ще пасне чудесно на концепцията", споделя самата тя в интервю за GRAZIA малко след премиерата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA