Кендал Дженър и Девин Букър сложиха край на връзката си

Супермоделът и баскетболистът продължават да са приятели и се надяват взаимоотношенията им да проработят.

Кендал Дженър и Девин Букър са поставили точка на любовната си история.

Слуховете за взаимоотношенията между супермодела и звездата на NBA изплуваха на повърхността през юни 2020 г. и въпреки че не коментираха романса си в публичното пространство през по-голямата част от времето, редовно виждахме моменти на близост в социалните мрежи.

Кендал Дженър

Въпреки че Букър не се появи в първия сезон на новото риалити "The Kardashians", Кендал сподели, че подкрепя любимия си мъж, само че след няколко ваканции в Италия, включително такава с Джъстин и Хейли Бийбър, техни приятели разкриват, че са започнали да се чувстват "не на едно място и да осъзнаят, че имат много различен начин на живот".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЪПРОСЪТ НА СЕДМИЦАТА - МОЖЕ ЛИ КЕНДАЛ ДЖЕНЪР ДА РЕЖЕ КРАСТАВИЦИ?

Кендал Дженър

Източници, близки до Дженър, разкриват, че тя е поискала "пространство и време", но двамата продължават да поддържат приятелски взаимоотношения и да "се грижат един за друг".

"Кендал чувства, че сякаш са на различни пътища", коментират техни приятели, добавяйки, че с Букър са "имали дискусии за бъдещето, но не се намират на една и съща страница". Затова и "се надяват взаимоотношенията им да проработят, но към момента са разделени".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA