Толкова е вълнуващо да имаш "Фантастични приятели"

Джеймс и Оливър Фелпс ще ни отведат до шест различни дестинации в едноименната пътешественическа поредица.

Фотография: Dash Pictures/HBO Max

Джеймс и Оливър Фелпс – известни още като палавите близнаци Уизли от "Хари Потър" са водещи на новата документална пътешественическа поредица "Фантастични приятели".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АКО ТЪРСИТЕ СТРАСТ И ДРАМА, "РАЗГОВОРИ С ПРИЯТЕЛИ" Е ЗА ВАС

Фантастични приятели

Шестте епизода ще бъдат достъпни по един в 6 поредни съботи и ще ни пренесат във вълшебните дестинации Санта Лусия, Исландия, Дубай, Полша, Австрия и Ирландия, които ще видим през очите на Джеймс, Оливър и техните домакини.

Продукцията на компанията Dash Pictures комбинира приключенски дестинации, предизвикателства и празнуване на приятелството. Продуциран и режисиран от номинирания за "Еми" режисьор Даниел Шарп, всеки епизод показва как близнаците Фелпс пътуват до дестинация, за да се срещнат със свой известен приятел, който поема ролята на техен екскурзовод. Актьорският състав включва познатите ни от "Хари Потър" Евана Линч, Бони Райт и Люк Йънгблъд, както и Мейзи Уилямс от "Игра на тронове", Софи Скелтън от "Чужденец" и Хейли Джоел Осмънт от "Шестото чувство".

Действието ни разхожда от Исландия до Ирландия, от Санта Лусия до Дубай, а докато близнаците разширяват хоризонтите си и изследват нови територии, взимат участие в поредица от предизвикателства.

Фантастични приятели

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "БАЩАТА НА БУЛКАТА" Е №1 В HBO MAX

"Беше страхотно да мога да пътувам отново и да създадем тази забавна, дръзка и иновативна поредица. Работата с Джеймс и Оливър е истинско удоволствие, именно защото те имат много по-обхватно участие от това да са само пред камера. Като ко-продуценти и технически ръководители до главни "виновници" за гостите ни по епизоди, заедно вървяхме напред в този проект", споделя Даниел Шарп.

Фантастични приятели

Различните локации поставят гост-звездата в ролята на екскурзовод, който споделя със зрителите красотата и предизвикателствата на своето родно място. Затова всеки епизод е пълен с предизвикателства, състезания и премерен риск, но най-вече с топлина и приятелство.

В момента студиото е в подготовка на втори сезон, а в списъка с потенциални дестинации място намира и България.

Гледайте "Фантастични приятели" в HBO Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA