Гуинет Полтроу е щастлива без актьорството

Актрисата сподели, че в някакъв бъдещ момент отново ще се снима във филм, но този момент не е сега.

Гуинет Полтроу казва, че наистина "изобщо не ѝ липсва актьорството".

В свое скорошно интервю носителката на Оскар споделя, че не е толкова сантиментална, когато става дума за нейната голяма холивудска кариера. Даже напротив.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ВИЕ ЛИ ПРОПУСНАХТЕ НОВОТО ШОУ НА ГУИНЕТ ПОЛТРОУ?

дфжгбхн

"Наистина изобщо не ми липсва", коментира тя. "Мисля, че съм такава късметлийка, че успях да го направя и да спра. Сигурна съм, че все пак ще снимам в даден момент. Екипът винаги се опитва да ме накара да направя филм, но аз наистина обичам това, което правя в момента."

Последното появяване на екран за Полтроу беше в "The Politician" на Netflix през 2019 г. Оттогава насам тя тотално смени полето на изява и посвети цялото си време на своя wellness и лайфстайл бранд Goop.

"Харесва ми колко е спокойно и как успяваме да създадем продукт от нищото, в който толкова много вярваме. Толкова е силно", откровена е тя. "Смешно е, че изобщо не мечтая за филмовия бизнес."

Въпреки липсата на чувства към индустрията, Полтроу е сигурна, че няма да остане извън светлината на прожекторите завинаги. Самата тя дава клетва на майка си - актрисата Блайт Данър, че след определен период от време със сигурност ще се завърне към корените.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИЗИСКАНИЯТ, СВЕТЪЛ И ПРОСТОРЕН ДОМ НА ГУИНЕТ ПОЛТРОУ

фгхй

"Обещах на майка ми, в някакъв момент, преди да умра, че ще отида и ще направя пиеса. Така че в един момент ще изпълня това обещание", продължава Гуинет. "Да. тя би искала да е на Бродуей."

Междувременно феновете на Гуинет могат да се радват на Goop, която стартира със свещи с аромат на вагина и еднократни памперси с кехлибарени копчета. Сега актрисата се насочи към грижата за лицето и тялото, както и към декоративната козметика.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA