Бракът на Хари и Меган "ще завърши със сълзи"

Приближени на кралското семейство не вярват във връзката на херцога и херцогинята още от самото начало.

Вероятно доста хора смятат, че бракът на принц Хари и Меган Маркъл не е най-висшата форма на любов, но това твърди и един от най-приближените помощници на британското кралско семейство.

Гръмкото твърдение, че любовната им история ще приключи драматично, се появи на страниците на нова книга за живота на фамилията.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НА МИРА?

Хари и Меган

Самото то обаче идва от лейди Сюзън Хъси, която е била придворна дама на кралица Елизабет II през 60-те години на миналия век, но е направила въпросния коментар по време на обяд месеци преди сватбата на двойката.

"Докато обсъждаше възможността Меган да бъде свързана с Кралския национален театър след сватбата, Хъси стана неочаквано сериозна за бъдещето на двойката", споделят източници. "Всичко това ще завърши със сълзи. Запомнете думите ми."

Хари и Меган

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ И МЕГАН ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА СЕМЕЙНИЯ ЖИВОТ

Съвсем наскоро авторката, която написа биографията на Хари, заяви, че целия хейт върху семейството е грешка и всъщност може да има дългосрочен обратен ефект. Според друг кралски експерт, ако Бъкингамският дворец говори за поведението на Меган и Хари по някакъв начин, двамата ще дадат ново интервю пред Опра Уинфри.

"Това е не само необичайно, но и абсолютно безпрецедентно. Мисля, че причината да не публикуват резултатите от доклада е фактът, че семейството се страхува от херцога и херцогинята на Съсекс. Те знаят, че ако кажат истината, Хари и Меган отново ще изиграят ролята на жертва пред Опра".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA