Иън Сомърхолдър е доволен от живота във фермата

Двамата с Ники Рийд отдавна взеха съзнателното решение да напуснат пределите на града.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 август 2022

Иън Сомърхолдър признава, че преместването му във ферма с Ники Рийд е истинска "магия".

Звездата от "Дневниците на вампира" споделя, че не само той, но и съпругата му е получила съвсем нова перспектива, след като са взели взаимното решение да изоставят градския живот и да се насочат към провинцията.

cvbn

"Наистина е така, както винаги е трябвало да бъде. Мисля, че сега виждате много хора, работили в корпоративни офиси - в момента те наистина изпитват трудности да се върнат да работят в тях", споделя той за промените след пандемията.

И добавя: "Хората осъзнаха, че тяхното време и стойността на времето им като цяло са се променили. Бъдете по-ангажирани, бъдете повече на открито, прекарвайте повече време един с друг."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РЕЖИСЬОРСКИЯТ ДЕБЮТ НА НИНА ДОБРЕВ Е ФАКТ

Сомърхолдър казва, че не "планира да бъде на екрана дълго време" и споделя какво е научил през последните няколко години.

fgh

"Мисля, че пандемията ни показа, че моментите имат значение. Рождените дни имат значение. Празниците имат значение. Тези малки малки моменти един с друг наистина имат значение", казва той.

"Ники и аз открихме този селски начин на живот, в който мисля, че много хора се впускат, независимо дали става дума за култура, поддържане на градини – вече сме преминали точката на простото мислене, че просто няма да използваме пластмасови сламки и ще караме електрически коли", разсъждава още Иън.

fgh

Докато е в почивка от киното, Сомърхолдър се ангажира с алкохолния си бизнес в бърбъна Brother's Bond, който разработва със своя приятел и бивш колега от тийн драмата - Пол Уесли.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НИНА ДОБРЕВ КОМЕНТИРА СКАНДАЛА ОТ ОСКАРИТЕ

Междувременно 34-годишната актриса от "Здрач" сподели по-рано през годината, че новият им начин на живот е напълно съзнателен избор "да дадат на детето си възможно най-нормалното отглеждане."

fghj

В момента семейството живее "много далеч извън града" и отглежда животни, лавандула и розмарин, заедно с краставици и чушки.

"Обещавам, че ако някой иска усещане за лекота, мир, спокойствие, отговорът е природата. Природата е най-добрата форма на терапия. И това е моментално – не е нужно да прекарвате шест месеца сред природата, преди да го почувствате. Отидете на поход и освободете ендорфина. Погледнете дърво вместо синята светлина на телефона си. Всички души се нуждаят от доза този вид лекарство", категорична е актрисата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA