Рене Зелуегър става все по-щастлива с напредването на възрастта

Екранната Бриджит Джоунс наистина смята, че животът след 50-те е напълно ново начало.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 август 2022

Рене Зелуегър казва, че навършването на 50 ѝ се струва като "изцяло ново начало".

В ново интервю за The Sunday Times 53-годишната актриса сподели как се е научила да приема остаряването и как му се наслаждава с всяка изминала година.

Отбелязвайки, че "обича" въпросния етап от живота си, Зелуегър е категорична, че периодът е точно ново начало, "но без глупостите. Моментът, в който можеш да спреш всички онези гласове в главата си. Всички онези очаквания и прогнози, които хората имат за теб."

gb

"Късмет на всички вас, защото трябва да оцелеете, за да достигнете моята възраст", продължава тя в откровения разговор с изданието. "Докато приемаме цялата идея, че обществото е обсебено от младостта, ние я увековечаваме."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РЕНЕ ЗЕЛУЕГЪР СЕ ЗАВРЪЩА С ЧЕТВЪРТИ ФИЛМ ЗА БРИДЖИТ ДЖОУНС

"Значи искате да изглеждате добре? Отидете да си направите косата или прекарайте ден в СПА центъра, или каквото и да било друго, което ви кара да се чувствате страхотно. Но нека това кой сте всъщност и с какво допринасяте за себе си е водещият мотив", разсъждава актрисата.

Зелуегър не пропусна да разкрие и чувствата си към рекламите за красота, по-точно тези на продукти против стареене, наричайки ги "боклук".

bgbg

"Всички онези реклами, които ни казват, че не е нужно да изглеждаме на истинската си възраст. Реагирам на тях с "Какво, казвате, че вече не съм ценна, защото съм на 53 ли? Това ли ми казвате?", коментира още екранната Бриджит джоунс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО МОЖЕМ ДА НАУЧИМ ЗА ЖИВОТА ОТ БРИДЖИТ ДЖОУНС?

"Има голяма разлика между това да бъдеш абсолютно най-доброто, най-жизнено свое Аз и да искаш да бъдеш онова, което не си", завършва Рене. "Прегърнете възрастта си, в противен случай живеете компромисно, а това изобщо не е красиво."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA