Адел спокойно признава, че е обсебена от Рич Пол

Изпълнителката на "Hello" е категорична, че никога до този момент не е чувствала подобна любов.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 август 2022

Въпреки че избягва да прави мащабни признания за връзката си, Адел не крие, че е обсебена от Рич Пол.

"Никога не съм била влюбена така. Обсебена съм от него", споделя певицата в ново интервю за Elle, потвърждавайки, че двамата вече мислят в посока съвместното си бъдеще.

Адел и спортният агент бяха приятели от известно време, но връзката им стана романтична през 2021 г., когато самата тя реши да потвърди голямата новина в Instagram.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ Е НА 34 И НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО-ЩАСТЛИВА

През май изпълнителката на "Someone Like You" навърши 34 години и отпразнува както рождения си ден, така и покупката на имение в Бевърли Хилс (бивша собственост на Силвестър Сталоун), в което ще живее с Пол и децата им.

Адел има син от бившия си съпруг Саймън Конеки, с когото се раздели през 2019 г., а Пол е баща на три деца.

Суперзвездата споделя пред списанието, че в момента двамата ремонтират имението, за да съберат всички свои наследници - плюс тези, които може да имат в бъдеще. "Определено искам повече деца. Аз съм домакиня и стабилният семеен живот ми помага в музиката."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ ЩЕ ЖИВЕЕ В ДОМА НА СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН

На въпроса дали иска да се омъжи отново, тя казва: "Да, абсолютно". След като уточни, че с Пол не са сгодени или тайно женени, Адел поясни, че "можем да станем". "Не съм омъжена. Не съм омъжена! Просто съм влюбена! И щастлива, както винаги ще бъда."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA