Заедно ли са Ирина Шейк и Брадли Купър?

Наскоро разбрахме, че актьорът има друга жена до себе си, но дали наистина е така, тепърва предстои да стане ясно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 30 август 2022

Ако не очаквахте Ирина Шейк да позира с Брадли Купър в Instagram, that makes us two.

36-годишният супермодел публикува серия от тропически кадри в официалния си акаунт, а на един от него виждаме Шейк усмихната, отпуснала глава на рамото на 47-годишния актьор.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРАДЛИ КУПЪР НАЙ-НАКРАЯ КОМЕНТИРА "ВРЪЗКАТА" СИ С ЛЕЙДИ ГАГА

Под поста откриваме единствено emoji с червено сърце, което не предлага допълнителна информация, но определено навежда мисълта ни в онази посока.

Ирина и Брадли, които споделят грижите за 5-годишната си дъщеря Леа, започнаха да се срещат през пролетта на 2015 г., преди да се разделят окончателно през 2019 г. Двойката е била засичана заедно многократно след това, дори на афтърпартито за наградите БАФТА през 2020-а.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РУСКИ ЕКСПЕРТНИ ТАЙНИ ЗА КРАСОТА ОТ ИРИНА ШЕЙК

"Никога не съм разбирала термина съвместно родителство", споделя самата тя в свое скорошно интервю. "Когато съм с дъщеря си, аз съм 100 процента майка, а когато тя е с баща си, той е 100 процента неин баща. Съвместното родителство е просто родителство."

Тогава Шейк похвали родителските умения на звездата от... "Роди се звезда", като го нарече "най-невероятният баща".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАНИЕ УЕСТ ВЕЧЕ НЕ Е В ЖИВОТА НА ИРИНА ШЕЙК

Напоследък името на Брадли се свързваше с това на Хума Абедин, а дали възраждането на романса с Ирина е истина или просто измама за окото, тепърва предстои да разберем.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA