Ами, да, Мадона обича да говори за секс

Музикалната икона пусна искрено (и лично) видео, в което отговаря на 50 въпроса.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 01 септември 2022

Мадона казва, че сексът е това, което я кара да продължавa да съжалява, че се е омъжила. И двата пъти!

В ново YouTube видео, озаглавено "50 въпроса с Мадона", самата музикална икона отговаря на въпроси от свои верни почитатели - от музиката и кариерата, през живота, чак до брака и разбиранията за любовта.

За по-малко от 7 минути суперзвездата няколко пъти споменава думата "секс" - това е нейният астрологичен знак, настоящата ѝ любима мания, тайната на успеха, мантра в живота и любим спорт. Изцяло нейни думи, не наши.

Любовта на Мадж към сексуалността вдъхновява и отговора на въпроса "Ако можехте да носите само едно нещо до края на живота си, какво би било то?" - "Моята 24-каратова златна вибраторна огърлица."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИСТОРИЯТА НА МАДОНА - ТАКАВА, КАКВАТО Е

фгхй

Попитана за житейско решение, което "не е било най-добрата идея", Мадона директно заявява: "Да се ​​оженя. И двата пъти!"

Изпълнителката на "Material Girl" е любимата жена на Шон Пен от 1985 до 1989 г., след това е омъжена за Гай Ричи от 2000 до 2008 г, а една година след края на втория ѝ брак сама твърди, че предпочита да я прегазят с влак, отколкото да се омъжи отново.

ьцдфжгбх

Въпреки че Мадона остана приятелка с Пен, тя каза, че бракът ѝ с Ричи я е накарал да се почувства много затворена: "Имаше моменти, в които се чувствах затворена. Всъщност не ми беше позволено да бъда себе си. Трябва да намериш някой, който приема това, което си и се чувства удобно с теб", коментира тогава тя.

Макар в друго интервю Ричи да нарече брака им "сапунена опера", той е категоричен. "Определено не е нещо, за което съжалявам. В крайна сметка изживяването ни беше положително. Обичам децата ни, така че не виждам друг път, по който бих могъл да поема."

дфгх

В останалата част от целия Q&A Мадона посочи Кендрик Ламар като неин мечтан сътрудник, а Деби Хари и Дейвид Боуи за нейни ранни музикални вдъхновения.

Попитана за идеята да се върне в студиото с Бритни Спиърс, певицата развълнувано каза: "Означава толкова много да работя отново с Бритни."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАДОНА ОРГАНИЗИРА ЛАГЕР ЗА АКТРИСИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА ИГРАЯТ В НЕЙНИЯ ФИЛМ

Още тайни? "Killers Who Are Partying" е любимата песен на Madame X, "Like a Prayer" е go-to изборът за изпълнение на живо, а "Rebel Heart" - най-стресиращият албум заради многото гостуващи изпълнители.

"Вдъхновението няма край", обяснява още тя. "Ако сте любопитен човек и обръщате внимание на живота, никога няма да спрете да се вдъхновявате."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA