Меган Маркъл отново притесни кралското семейство

Очевидно последното интервю на херцогинята е било повод за разговор и загуба на доверие.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 02 септември 2022

Меган Маркъл продължава да коментира публично всички аспекти на кралския живот и изглежда, че последното ѝ интервю за The Cut е предизвикало известно напрежение между членовете на фамилията.

"Връщаш се, отваряш шкафа и си казваш "Боже мой, това ли съм писала в дневника си тогава", споделя херцогинята на Съсекс пред изданието, разкривайки, че при последното си посещение на Острова е намерила въпросната вещ.

И докато принц Хари подготвя мемоари, които очакваме на пазара скоро, източник, близък до двойката, уточнява, че ще бъде "много изненадан", ако Меган също не пише книга в момента.

Въпросният приближен казва, че "кралското семейство е разочаровано от последните коментари на Меган пред The Cut и в нейния подкаст. Разтревожени са, че след като се оттеглиха, твърдейки, че имат нужда от уединение, тя продължава да разгласява публично семейните въпроси".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МЕГАН МАРКЪЛ И МАРАЯ КЕРИ КОМЕНТИРАХА РАСОВИТЕ РАЗЛИЧИЯ

Междувременно кралският експерт и автор Маргарет Холдър казва, че въпросът за дневниците на Меган е редно да се приема като предупределителен сигнал към всички - все пак "е имала достатъчно време да научи тайни, които биха могли да причинят неудобство и болка".

Разбира се, за момента няма подобни индикации, но няма да бъдем никак изненадани, ако звездата от "Костюмари" реши да добави бестселър към биографията си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA