Брад Пит и Марго Роби се събират отново за „Вавилон"

Двойката игра заедно в "Имало едно време... в Холивуд" и явно работят добре заедно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 септември 2022

Брад Пит и Марго Роби играят холивудски звезди от 20-те години на миналия век във "Вавилон".

Двамата участваха заедно в „Имало едно време... в Холивуд" от 2019 г. се събират отново, играейки звезди в Лос Анджелис през 20-те години на миналия век, когато филмовият бизнес беше преход от неми филми към говорими.

Режисьорът Деймиън Шазел, който режисира и "La La Land" сподели, че 58-годишният Пит и 32-годишната Роби намират своите измислени роли за особено близки.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРАД ПИТ ПРОГОВОРИ ЗА БОЛЕСТТА СИ

cvbn

„Част от това, което беше вълшебно в работата с тях е, че всеки от тях чувстваше, че наистина е в състояние да изиграе ролята като най-личното нещо, което са правили", каза той.

Роби играе изгряващата актриса Нели Ла Рой, която е вдъхновена от изпълнители като Джоан Крауфорд, Клара Боу и Жана Игълс.

Шазел каза: „Марго има това австралийско нещо – дръзко, смело, гладно за нещо, което тя наистина успя да използва и направи наистина забавни неща."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МНОГО, МНОГО СПЕЦИАЛНОТО РОЗЕ НА БРАД ПИТ

vbnm

Както Шазел обясни, Пит играе героя Джак Конрад, „юбер-филмова звезда", вдъхновен от реални икони като Кларк Гейбъл, Джон Гилбърт и Дъглас Феърбанкс. Режисьорът каза за героя: „Той достига точка от живота си в кариерата, когато започва да поглежда назад и да се чуди какво предстои."

Актьорският състав включва още Диего Калва, Тоби Магуайър и Оливия Уайлд.

Филмът е „разказ за огромна амбиция и възмутителен излишък", който „проследява възхода и падението на множество герои по време на ерата на необуздан упадък и поквара в ранния Холивуд".

vbn

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХОНОРАРЪТ ЗА "БАРБИ" НАПРАВИ МАРГО РОБИ НАЙ-СКЪПОПЛАТЕНАТА АКТРИСА

Шазел казва, че "Вавилон определено е най-трудното нещо, което съм правил".

„Само логистиката на това, броят на героите, мащабът на сцените, периодът от време – всичко това го направи особено предизвикателен, но това беше предизвикателство, което беше доста вълнуващо да се поеме, " той каза.

Премиерата на "Вавилон" ще бъде на 6 януари.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA