Повярвайте ни, искате да спечелите двоен кинобилет за "Амстердам"

Крисчън Бейл, Марго Роби и всички зрители тръгват по пътя на любовта, убийствата и конспирациите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 октомври 2022

Има немалко случаи, в които цяло холивудско съзвездие застава под светлината на прожекторите и оглавява актьорския състав на лента без особен успех. Нещата не изглеждат така в Амстердам.

На 7 октомври отиваме там, но не за да се радваме на лалетата, а за да разкрием един от най-шокиращите и необикновени престъпни заговори в историята на Америка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "МЕНЮТО" ПРЕДЛАГА МИСТЕРИОЗНО КИНОУГОЩЕНИЕ, ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ СМЕ ГОТОВИ

Амстердам

Носеща неподправения творчески почерк на режисьора и сценарист Дейвид О. Ръсел, продукцията разказва невероятно увлекателна, сложно заплетена и интересна история, която по изключително забавен и същевременно интелигентен начин комбинира исторически факти и измислица, докато ни показва на какво е способен човек по пътя към честта и парите.

Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Робърт Де Ниро, Зоуи Салдана, Крис Рок, Аня Тейлър-Джой, Майк Майърс, Тимъти Олифант и Тейлър Суифт са само част от имената, които ще видим на големия екран, а въпросите всъщност са много. Кой е убиецът? Наистина ли всички са толкова невинни, колкото се представят? Къде свършва лъжата и къде започва истината?

Амстердам обещава незабравим криминален епос, затова намира място в списъка със задължителните кинодестинации тази есен.

С приятелите ни от Форум Филм България ще изненадаме двама от вас с двоен кинобилет за филма, така че се насочете директно към официалния ни Instagram акаунт, открийте тематичния пост, изпълнете условията под него и стискайте палци да сте от първите, които ще се докоснат до скандалната конспирация с невиждани мащаби.

Разкриваме мистерията на Амстердам - от 7 октомври, само в кината и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA