Райън Гослинг знае как да поддържа перфектна фигура

Няма значение дали гледаме "Тетрадката" или "Ла Ла Ленд", навсякъде виждаме перфектното тяло на актьора.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 октомври 2022

Райън Гослинг спечели сърцата на милиони още с ролята си в "Тетрадката", която го направи един от най-обожаваните мъже в Холивуд.

Съвсем скоро ще видим любимият на Ева Мендес като половинката на Барби - Кен, но първите снимки от продукцията вече ни показаха (отново) перфектното тяло на Гослинг. Самият той обаче винаги е споделял, че обича да спортува и има строги хранителни навици.

СТРОГА ДИЕТА

В интервю за Entertainment Tonight, актьорът Симу Лиу, който е колега на Райън, разказва как двамата са се подготвили за екранизацията на "Барби". На въпроса кой тренира по-усърдно, той отговаря категорично.

"Определено Райън - на 100 процента. Той определено е човек, който ходи на фитнес сутрин и след работа."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕВА МЕНДЕС ОТНОВО КОМЕНТИРА ВРЪЗКАТА СИ С РАЙЪН ГОСЛИНГ

По думите на звездата, Гослинг е бил на строга диета за филма и не е имал прегрешения.

"Колкото и да вярвам, че имам работна етика, много обичам храната. Неговият диетичен режим е строг и поставя голям акцент върху грижата за тялото му - това е нещо, което ме кара да го уважавам."

През 2011 г., когато играе с Ема Стоун в "Crazy, Stupid, Love", Райън също е на диета, богата на риба, зеленчуци, ориз и протеинови шейкове.

Говорейки за натрупването на мускули за ролята, самият той уточнява: "След известно време са като домашни любимци, защото не правят нищо полезно. Но трябва да ги храниш и да се грижиш за тях. В противен случай ще си отидат".

МАЛКИ НАГРАДИ

Гослинг не ограничава захарта на 100% и понякога награждава себе си с малък и любим десерт. Неговият фаворит е Twizzlers и няколко от екранните му партньорки са споделяли, че често има по едно в себе си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ФИЛМЪТ ЗА БАРБИ И КЕН Е ИСТИНСКИ ФУРОР

ПИЛАТЕС

Връщайки се назад във времето - 2016 г., когато се подготвя за участието си във "Ла Ла Ленд", Гослинг променя своя фитнес режим и добавя упражнения за гъвкавост, дълголетие и добро психично здраве. Тогава треньорът му включва пилатес в цялата картинка.

Виждайки как изглежда на 41, кои сме ние да спорим?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA