Селена Гомес разказва всички грешки, които са я докарали до депресия

Всички фенове тръпнат в очакване за документалния филм, който ще разкаже историята на изпълнителката.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 30 октомври 2022

Селена Гомес смята, "че грешките в миналото ме докараха до депресия".

За какви грешни стъпки говори Гомес ще стане ясно в предстоящия документален филм "Селена Гомес: Умът ми и аз", който излиза на 4 ноември и ще насочи вниманието на феновете ѝ към психичното здраве.

Пред Vanity Fair Селена казва, че по принцип се притеснява да споделя толкова много детайли около личния си живот, но в същото време знае, че сега е правилният момент да го направи.

Звездата е решила да сподели какво точно я е накарало да стигне до най-тежката депресия в живота си, тъй като смята, че това е важен етап от историята ѝ.

Въпреки че филмът е готов, изпълнителката споделя, че в началото не е имала ясна представа за концепцията на проекта.

Според думите ѝ, тя е споделяла напълно спонтанно за събитията, докато не се е стигнало до крайния продукт.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС КОМЕНТИРА ИНТЕРВЮТО НА ХЕЙЛИ БИЙБЪР

Първоначално снимките са започнали по време на турнето Revival през 2016 г., защото идеята е била филмът да се фокусира върху музикалните преживявания на Гомес. С времето обаче Селена променя концепцията и се съсредоточава върху емоционалните и психичните си проблеми.

Малко по-късно изпълнителката се подлага на бъбречна трансплантация, но остава в контакт с режисьора Алекс Кешишиан и му разказва всяка стъпка от възстановяването си.

цфжгбн

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА КОЗМЕТИЧНАТА МАРКА НА СЕЛЕНА ГОМЕС

"Влюбих се в това колко автентична, уязвима и истинска бе тя. Очаквах много сдържан човек, но не получих това", казва самият той пред Vanity Fair.

"Просто бъди себе си. На никого не му пука какво правиш. Важно е кой си, да бъдеш в мир със себе си. Благодарна съм, че съм жива", казва суперзвездата в трейлъра.

Премиерата е на 4 ноември в стрийминг платформата Apple TV+.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA