Адел смята, че никога няма да достигне EGOT

Съществува само една роля, която би качила изпълнителката на сцената на Бродуей.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 ноември 2022

Адел обясни защо може никога да няма статус EGOT.

За да запише престижния момент в биографията си, британската изпълнителка трябва да разполага с пълната колекция от награди - "Еми", "Грами", "Оскар" и "Тони", която не е по силите на всеки изпълнител.

Адел има обещаваща история със статуетките. Тя притежава "Еми", "Оскар" и 15 "Грами"-та, но твърди, че никога няма да спечели "Тони".

Звездата присъства на събитие, за да отпразнува издаването на новия си музикален видеоклип "I Drink Wine", където коментира въпроса.

"Не мога да лъжа, хора, не съм голям фен на Бродуей", призна тя. "Знам, знам, често говоря за мюзикъли. Гледала съм само няколко пиеси и не мисля, че съм гледала достатъчно."

Въпреки това, има едно шоу, в което би обмислила да играе, стига да получи правилната роля - Роуз, напористата майка от мюзикъла "Gypsy".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ ОБИЧА РИЧ ПОЛ, НО ОБИЧА И ОНЛАЙН ШОПИНГА

"Видях пиесата в Лондон и наистина харесах ролята на майката в него. Тя ревнува от собствената си дъщеря и е увлечена от тази емоция. В един момент тя беше просто кучка и аз се хванах за това", допълва Адел.

"Не мисля, че съм видяла достатъчно от Бродуей като възрастен, за да знам дали бих искала да го направя. Чудех се дали просто не мога да преместя шоуто си от Вегас на Бродуей и да спечеля Тони?".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ Е НА 34 И НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО-ЩАСТЛИВА

"Всъщност предпочитам звука на EGO, отколкото на EGOT. EGO е забавно. Но "никога не казвай никога". Ако се преместя да живея в Ню Йорк, ще ми омръзне и ще дойда на тази сцена веднага", разкрива още тя. "Всъщност познавам Бет Мидлър, която е голяма работа, нали? Защото тя е един от моите идоли. Тя сама ми каза: "Никога няма да можеш да се справиш с графика на Бродуей. Защото си толкова мързелива."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA