Хари и Меган са готови с документалния си филм

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще разкажат подробности от своята история за Netflix.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 ноември 2022

Меган Маркъл и принц Хари ще разкажат историята си в документален филм.

Предстоящата продукция е режисирана от номинираната за "Оскар" Лиз Гарбъс и ще бъде налична в Netflix през декември. Засега точната дата не е известна, но се очаква тя да бъде обявена в следващите дни, тъй като в момента херцогът и херцогинята на Съсекс обсъждат последните подробности със стрийминг платформата.

Договорът на Меган и Хари с Netflix, който подписаха още през 2020 г., е на стойност няколко милиона долара и предполага продуциране и разпространяване на "различни проекти, включително документални и игрални филми, сериали, различни шоу програми и филми за деца".

гхй

По-рано през годината, в интервю за Variety Меган разказа малко повече за документалния филм. Тогава тя заяви, че най-накрая са намерили човек, на когото да разкажат историята си, макар Лиз Гарбъс да променя малко нещата, за да има повече драматизъм и да бъде по-интересно за зрителя. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ ЗА МЕМОАРИТЕ НА ПРИНЦ ХАРИ

"Не се притесняваме от това. Поверихме историята си на трети човек и това означава, че трябва да видим как той ще я разкаже през своя поглед", обясни тя.

По думите на Меган, целият процес за Хари е бил много интересен, тъй като той няма много опит с камерата за разлика от нея. От своя страна, съпругата на принца категорично заяви, че е било вълнуващо отново да се потопи в киноиндустрията и да види как хората работят заедно, за да създадат една история.

жбнм

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НА МИРА?

В документалния филм се очаква да видим двамата по време на игрите Invictus, за да стане ясно как протича цялото състезание и организацията за него.

Миналата година екипът на фондация Invictus Games обяви, че разработват отделен проект със стрийминг платформата, за да се покаже както процеса на подготовката, така и значението на самия формат.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA