Документалният филм за Памела Андерсън ще разкаже истинската история

Андерсън е следващата звезда, която ще направи документален филм за себе си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 декември 2022

Документалният филм на Памела Андерсън "Pamela, A Love Story", който ще се излъчи по Netflix ще „разкаже истинската история" за живота ѝ.

Филмът ще включва невиждани досега архивни кадри и извадки от нейните дневници, разказвайки за любовните си връзки, децата и работата си на Бродуей.

Актрисата от "Спасители на плажа" сподели новината в Instagram със снимка на нейно ръкописно писмо. В текстът, тя описва себе си като „Не жертва, а оцеляла, за да разкаже истинската история". 

Премиерата на "Pamela, A Love Story" ще бъде на същата дата 31 януари 2023 г., когато звездата ще публикува и мемоарите си "HarperCollins Love, Pamela".

Според резюмето на Netflix документалният филм ще бъде „интимно и чисто човешко описание на една от най-известните блондинки в света. Лентата ще проследи траекторията на живота и кариерата на Памела Андерсън от момиче от малък град до световен секс символ, актриса и грижовна майка."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПАМЕЛА АНДЕРСЪН СЕ ОМЪЖИ ТАЙНО ЗА ШЕСТИ ПЪТ

В интервю за Vanity Fair документалистът Майк Уайт, който ще бъде и режисьор на проекта сподели, че Андерсън му е давала в продължение на години домашни филми и дневници и е подходила към проекта с отворени обятия. „От самото начало тя каза: „Можете да ме попитате всичко. Ще говоря за всичко. Ще бъда нищо друго освен честна с вас за всичко", каза той.

Уайт също потвърди, че Памела ще говори за "откраднатия запис", който изчезна от дома ѝ, включващ интимни моменти с бившия ѝ съпруг Томи Лий.

„Никой не знаеше истината – дори аз не знам на 100% какво се случи, но мисля, че най-важното е да споделя колко много бях наранена и как успях да продължа напред", каза тя пред изданието.

Въпреки, че е посветена на 100%, самата Андерсън няма намерение да гледа филма.

„Не съм гледала документалният филм и нямам намерение да го гледам. Дадох пълен достъп до моите архиви и дневници и се надявам просто това откровение да има смисъл за някого", добави тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA