"Титаник" ви очаква, спечелете кинобилет за голямото завръщане

Да, да, да, мегахитът на Джеймс Камерън акостира ексклузивно в кината за Свети Валентин.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 февруари 2023

Фотография: Форум Филм България

Тази година Свети Валентин ще е особено специален. Не защото розите ще са по-червени, бонбоните - по-сладки, а невъобразимо грандиозните плюшени играчки - още по-грандиозни. А просто защото Титаник отново е на големия екран.

Попкултурният феномен се завръща в кината и IMAX с подобрена версия, като за първи път зрителите ще имат възможност да го видят в ексклузивния формат HFR 3D, но и да отбележат 25-ата годишнина на една от най-великите любовни истории, разказвани някога.

Титаник

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРОУЧВАНЕ ПОКАЗВА ДАЛИ ДЖАК Е МОЖЕЛ ДА ОЦЕЛЕЕ В "ТИТАНИК"

Още с дебюта си през 1997 г. амбициозната продукция на ненадминатия Джеймс Камерън се доказа като световен хит, спечелвайки рекордните 11 награди "Оскар", превръщайки се в най-касовия филм на всички времена с 1.84 милиарда долара и намирайки място за Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет в списъка с най-обичаните от публиката звезди.

Титаник

Не смятаме, че е необходимо да навлизаме в каквито и да било подробности, затова бързаме да споделим, че с любимите приятели от Форум Филм България ще изненадаме един от вас с двоен кинобилет за специалното преживяване.

Подробностите ще откриете в нашия официален Instagram акаунт, а крайният срок за участие е 10:00 ч. на 10 февруари. Победителите ще изтеглим още в рамките на премиерния ден, така че стискайте палци на борда да има място за вас!

Отплаваме с Титаник - от 10 февруари, само в кината на 3D, HFR 3D и IMAX 3D.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA