Не сме чули повечето шеги с Уил Смит на Оскарите

Продуцентът на наградите сподели, че точно този момент от шоуто е бил дискутиран дълго време.

От изпълнителния продуцент на тазгодишните награди "Оскар" разбираме, че в крайна сметка не сме чули дори половината шеги, свързани с Уил Смит и Крис Рок.

Моли Макниърни, която е и съпруга на водещия Джими Кимъл, заяви, че той не е отишъл "твърде далеч" с причина.

Джими Кимъл

"Не искахме тази година да е същата като миналата", коментира тя пред Variety. "Не мога да ви кажа колко шеги за Уил Смит имахме, от които се отървахме след това. Оставихме само най-добрите. Със сигурност имаше някои, които бяха по-груби, но сметнахме, че не това е мястото за тях. Крис Рок има право на тях, не ние."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖИМИ КИМЪЛ СЪЩО КОМЕНТИРА СИТУАЦИЯТА С УИЛ СМИТ И КРИС РОК

Въпреки това, Академията не е искала инцидентът да бъде игнориран напълно. 

"Наистина ни хареса идеята да се подиграем с реакцията на хората към случката миналата година. Мисля, че всички все още сме в известен шок от това, което се случи и имахме нужда да споделим как се чувстваме, за да го приемем."

джими микъл

По време на встъпителния си монолог в неделя вечер, Кимъл сподели иронично: "Знаем, че това е специална вечер за вас. Искаме да се забавлявате. Искаме да се чувствате в безопасност. И най-важното, искаме аз да се чувствам в безопасност. Така че имаме строги правила. Ако някой в ​​този театър извърши акт на насилие, в който и да е момент от шоуто, ще бъдете наградени с Оскар за "Най-добър актьор" и ще ви бъде позволено да изнесете 19-минутна реч."

И продължи, с вече по-различен тон: "Сериозно, Академията разполага с кризисен екип, ако нещо непредвидимо или насилствено се случи по време на церемонията. Просто направете това, което направихте миналата година - нищо. Седнете там и не правете абсолютно нищо. Може дори да прегърнете нападателя."

джими кимъл

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИС РОК КРИТИКУВА УИЛ СМИТ И ДЖЕЙДА ПИНКЕТ СМИТ

Идеята за кризисния екип привлече известно внимание в интернет пространството, а в края на вечерта водещият сподели, че той е свършил "страхотна работа", след което на екрана се появи кадър с текст "Брой награди "Оскар" без индиценти: 001".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA