Джаред Лето се превърна в любимата котка на Карл Лагерфелд

Оказа се, че Шупет има голям фен в негово лице. О, и в това на Doja Cat.

Фотография: Profimedia

Тазгодишното издание на Met Gala отдаде почит на легендарния Карл Лагерфелд, а Джаред Лето и Doja Cat буквално пристигнаха като неговата също толкова легендарна котка - Шупет.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ СЕ ШЕГУВАМЕ, КОТКАТА НА КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД НЕ СПИРА ДА ПРАВИ БИЗНЕС

Джаред Лето

Джаред, който ще изиграе Кайзера в предстоящ биографичен филм за живота му, директно атакува червения килим с огромен котешки костюм. Може да се каже, че в началото това обърка гостите, но след като разкри самоличността си, към него се присъединиха Ан Хатауей, Салма Хайек и Lizzo.

Джаред Лето

След известно време Лето се появи в изцяло черен аутфит, който смеем да твърдим, че отговаря перфектно на темата и е доста логичен негов избор.

Оказва се обаче, че звездата от 30 Seconds to Mars далеч не е единствената на небосклона, решила да засвидетелства любовта си към домашния любимец на Кайзера.

Doja Cat

Doja Cat облече рокля Oscar de la Renta, която включва котешки ушички на качулката, сребърни акценти, гол гръб и над 5000 часа работа, за да бъдат поставени всички 350 000 сребърни и бели мъниста.

Doja Cat

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЕДРО ПАСКАЛ ВЗРИВИ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ И ВСИЧКИ В ИНТЕРНЕТ

Изпълнителката на "Woman" влезе в роля безпогрешно и дори успя леко да изненада Ема Чембърлейн, която отново отговаряше за ексклузивните интервюта в началото на бала. Но пък креативността е креативност, в това няма спор.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA