Дженифър Анистън и мъката да искаш дете

Актрисата отново говори за ин витро процедурите и слуховете по нейн адрес.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 юни 2023

Фотография: Profimedia

Една от най-хубавите роли за всяка жена е да бъде майка. За съжаление, Дженифър Анистън не успява да влезе точно в този образ.

През годините неведнъж се е говорило за причината, актрисата да няма деца. Спекулации има всякакви - от това, че не може да има, до това, че е егоист и не иска да има поколение.

Дженифър отново влезе в полезрението не медиите и на хората, след като миналата седмица обяви новото си партньорство с марката за функционален фитнес Pvolve. Тя не само сподели как поддържа перфектното си тяло на 54-годишна възраст (а именно със системата 15-15-15, за която вече писахме), но и отново сподели някои подробности от личния си живот.

дженифър анистън

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАБРАВЕТЕ РЕЙЧЪЛ! ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН НАЛАГА НОВА ТЕНДЕНЦИЯ ПРИ КОСИТЕ

54-годишната звезда от "Приятели" разкри, че години наред се е подлагала на IVF (ин витро оплождане) в опит да има дете. Това бе и първият път, в който тя потвърди, че наистина се е опитвала да има дете.

"Това бяха абсолютни лъжи - че съм егоист и се вълнувам само от кариерата си. И не дай си Боже една жена да е успешна и да няма дете. И че причината, поради която съпругът ми ме напусна е защото не съм го дарила с дете. Нямам какво да крия по отношение на този въпрос", споделя с мъка актрисата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA