Амбър Хърд с първа публична поява след делото с Джони Деп

Актрисата сияе сред феновете си на филмовия фестивал в Таормина.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 юни 2023

Фотография: Profimedia

Амбър Хърд се завърна към публичния живот по време на италианския филмов фестивал в Таормина. Тя присъства на световната премиера на новия й филм "In the Fire" на Конър Алин.

В лентата, чието главно действие се развива през 1899 г., Хърд влиза в ролята на психиатър, който пътува до Колумбия, за да се погрижи за дете, което страда от психоза и демонично обладаване. "Не снимаш за пари, правиш го, защото го обичаш. Правиш го, защото обичаш историята, обичаш хората и искаш да си част от това преживяване и да бъдеш нещо, което другите хора могат да изпитат", казва Хърд за новия си проект.

амбър хърд

Промоцията на филма се пада точно година след загубата на актрисата от Джони Деп в процес за клевета заради нейна статия в Washington Post, в която тя описва себе си като "публична фигура, жертва на домашно насилие". След този крах, актрисата се скри от общественото внимание и заживя в Испания.

За изненада на мнозина, а може би и на самата Амбър, тя бе топло приета в Италия. А страховете, че местните фенове на Джони Деп може да се появят там, където е Хърд по време на престоя й в Таормина, не се оправдаха. Вместо това имаше демонстрация на подкрепа за актрисата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA