Кевин Костнър даде ултиматум на жена си

Актьорът поиска съдът да принуди Кристин да напусне дома му.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 юли 2023

Фотография: Profimedia

Разводът между Кевин Костнър и бившата му съпруга Кристин Баумгартнер става се по-драматичен. След като дизайнерката отказа да се изнесе от дома им, както гласи една от клаузите в предбрачния договор, той й постави ултиматум.

Холивудската звезда е внесъл молба в съда да бъде наложено на Кристин да напусне имението в Калифорния не по-късно от 13 юли. В съдебните документи, подадени в края на юни, Костнър твърди, че бившата му жена използва безпочвени аргументи и обвинения, за да може да се задържи в дома му още време. По договор обаче, тя трябва да си събере багажа ида си тръгне до 30 дни след подаването на молбата за развод, които изтекоха отдавна. Именито е лично на Кевин Костнър. Той го е закупил години преди брака си, през 1988 г., което го прави единствено негова лична собственост.

Къщата на Кевин Костнър

От своя страна Баумгартнер казва, че не е отказала да напусне дома и дори внесе жалба в съда, в която обвинява Кевин в лъжесвидетелство. Тя заявява, че ще си тръгне до 31 август, ако двамата постигнат споразумение относно детската издръжка. Както вече писахме, Кристин поиска четвърт милион долара на месец

От 2 май, когато дизайнерката подаде молба за развод, адвокатите на двамата вадят всякакви документи в съда в спор предимно по финансови въпроси. Това донякъде е странно, тъй като двойката уж е уредила всички въпроси още в предбрачния си договор, условията, по който Костнър вече е изпълнил изцяло. "Предложих й услугите на всичките ми хора, които се грижат за дома ми, за да може да се премести спокойно. Предложих й да й платя допълнителните 200 000 долара, които й дължа по закон, в кеш, за да може да направи първоначална вноска за закупуване на имот. Казах й, че ще продължа да плащам 100% за разходите на децата, след като подаде молба за развод, както и правя до този момент", казва днес актьорът.

Кевин Костнър и съпругата му Кристин

"Тя може да си позволи да се премести. Вече има повече от милион долара на разположение, за да си намери подходящ дом. Множество къщи с 4 спални и 4 бани са достъпни, намират се в близост до имението на Кевин. Той дори многократно й предложи да й помогне с търсенето", казват адвокатите на Костнър.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA