Нина Добрев претърпя инцидент

Актрисата сподели кадри със счупена ръка.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 юли 2023

Любимата ни Нина Добрев е претърпяла инцидент. 

Актрисата с български корени честити Националния празник на САЩ, 4 юли със снимка, която предизвика куп въпроси и обеспокои феновете й. На кадъра Нина е с превързана ръка. "Честит четвърти на всички! Пазете се, навън е опасно. Вижте какво се случи на мен и на Кели Телър", пише актрисата под снимките си в Instagram.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НИНА ДОБРЕВ ОТВОРИ ВРАТИТЕ НА ДОМА СИ В КАЛИФОРНИЯ

Нина Добрев

Нина Добрев

На първия кадър двете дами показват контузиите си - Нина е със счупена ръка, а нейната приятелка е с шина на крака. Това очевидно не може да помрачи настроението им и двете са с широки усмивки, въпреки контузиите.

На следващите кадри се появяват и половинките на двете момичета. Вижда се 36-годишният приятел на Нина, олимпийският носител на три златни олимпийски медала в сноуборда - Шон Уайт.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НИНА ДОБРЕВ ДЕБЮТИРА С НОВА ВИЗИЯ

Нина Добрев


Това не е първият такъв инцидент за актрисата. Тя признава, че е изключително непохватна и непрекъснато се забърква в нелепи инциденти. Преди година сподели за подобен случай на яхта. "Искате ли да бъдете домакин на 3-дневно яхтено парти на Гран При на Монако? Какво може да се обърка? Когато аз съм замесена, винаги се случва нещо", написа актрисата в Instagram и показа ожуленото си коляно и как един от служителите на яхтата превързва наранения й крак. През 2019 г. Добрев отново имаше контузия на крака.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA