Бритни Спиърс подаде жалба за нападение

Певицата е била ударена от охранител на звезда на NBA.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 юли 2023

Бритни Спиърс отново се забърка в неприятности, но този път изглежда, че вината не е в нея. Поп певицата е подала сигнал в полицията за нападение.

Бритни разкрива, че е била ударена от охранител на баскетболния отбор San Antonio Spurs, докато е била да се забавлява навън със съпруга си в Лас Вегас. Представител на полицията в града на греха потвърждава скандалната ситуация. Кавгата е станала на 5 юли в ресторант Catch в хотел ARIA Resort & Casino. Бритни, съпругът й Сам Асгари и още двама души са се отправили за вечеря в заведението, където по това време е бил и новият играч на San Antonio Spurs Виктор Уембаняма.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕМЕЙСТВОТО НА БРУТНИ СПИЪРС С ТЕЖКИ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ НЕЯ

NBA играч - инцидент с Бритни

Бритни тръгнала към спортиста, за да му иска автограф и започнала да крещи след него. Охраната обаче отблъснал ръката й и тя е била ударена в лицето. Според охранителните записи, нейната ръка я е зашлевила, а не на бодигарда. Впоследствие той се приближил и й се извинил, добавяйки, че не е знаел коя е по време на инцидента. Нейната охрана веднага се намесила и прекарала известно време с предполагаемия нападател, а след това са подали жалба до полицията. 

"Травматичните преживявания не са нещо ново за мен и имах доста такива. Не бях подготвена за това, което ми се случи снощи. Разпознах един спортист във фоайето на моя хотел като отивах на вечеря. По-късно го видях отново в ресторанта на друг хотел, "разказва Бритни. Тя продължава с подробности за предполагаемото нападение. "Охраната му ме удари в лицето, без да поглежда назад, сред тълпата. Почти ме събори и удари очилата ми, които паднаха от лицето ми."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПОРЕД БАЩАТА НА БРИТНИ СПИЪРС, ТЯ НЕ БИ "ОЖИВЯЛА" БЕЗ НЕГО

NBA играч - инцидент с Бритни

Изпълнителката на "Baby One More Time" признава, че разбира какво е да си заобиколен от фенове, че подчертава, че нейната охрана в подобни ситуации не действа, както екипът на Виктор. "Непрекъснато съм заобиколена от хора. Както всъщност и тази вечер. Бях обградена от група от най-малко 20 фена. Но моят екип по сигурността не удари нито един от тях."

Тя споделя, че инцидента е "супер неудобен за споделяне със света", но отбеляза, че е "важно да споделим тази история и да призовем хората в очите на обществеността да дадат пример и да се отнасят към всички хора с уважение."

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA