Хари Стайлс показа татуировка, посветена на Оливия Уайлд

Певецът с нова рисунка, осем месеца след раздялата му с актрисата.

Ася Иванова
Ася Иванова 31 юли 2023

Изглежда романсът между Хари Стайлс и Оливия Уайлд е бил нещо повече от едно приключение. Изпълнителят бе забелязан с татуировка "Оливия", красяща бедрото му.

Това изненада мнозина, които досега не са виждали мастилената рисунка. Тя е забелязана осем месеца след раздялата му с Оливия Уайлд, докато той бе на разходка с лодка с приятели в Италия.

Татуировката на Стайлс веднага предизвика редица спекулации относно значението й. Докато мнозина смятат, че това е почит към Уайлд, други отбелязват, че може да е и препратка към песента на One Direction от 2015 г. "Olivia". Стайлс е съавтор на песента с текстописците Джулиан Бунета и Джон Райън.

Оливия също има имена, красящи тялото й, но те не са свързани нито с Хари, нито с някои от бившите й партньори. Актрисата има изписани на ръцете си имената на децата й - синът й Отис, на 9 г., и на дъщеря й Дейзи, на 6 г. 

До момента и двамата не са коментирали раздялата си, която се случи миналия ноември. Но това донякъде не е изненада, тъй като двойката бе доста дискретна относно отношенията си по време на 2-годишната си връзка. И макар да се вижда, че Хари е продължил напред и вече има нова приятелка, то близки до Оливия споделиха, че тя още страда по загубената си любов.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA