София Вергара с първи коментар след раздялата с Джо Манганиело

Двамата актьори се опират на приятелите си в този тежък момент.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 септември 2023

Фотография: Profimedia

Какво й трябва на една жена след развода, освен добри приятели, коктейли и парти! И София Вергара има точната формула. Тя разкрива, че се "опитва да се забавлява" след раздялата си с Джо Манганиело.

През юли 46-годишният актьор подаде молба за развод след седем години брак, а като причина посочи "непреодолими различия".

Изглежда и двамата се опитват да преодолеят този труден момент в компанията на приятелите си. София признава, че с близките си е посетила няколко концерта - на Бионсе, Тейлър Суифт и Карол Джи. "Имам късмет! Хората ме канят да излезем, опитвайки се да ме развеселят. И така, ходя навсякъде, където ме поканят", обяснява горещата актриса пред Entertainment Tonight.

София Вергара и Джо Манганиело

Двамата обявиха раздялата си в средата на юли, а малко след това Манганиело официално подаде молба в съда. На София й трябваше само седмица, за да разпише своята част от документите. От тях става ясно, че двамата имат предбрачен договор и държат условията в него да се спазят. Съответно и двамата са съгласни всичките им имоти, бижута, произведения на изкуството и активи, натрупани по време на брака, да си останат техни собствени и нямат претенции за тези на бившия си партньор.

Изглежда, че процедурата по развод ще бъде доста лесна за тях и съвсем скоро бракът им ще бъде в историята.

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA