София Вергара преодоля развода с Джо Манганиело

Горещата латина се среща с известен спортен отропед.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Признаваме, че София Вергара и Джо Манганиело бяха една от любимите ни двойки и бяхме доста разочаровани, когато през лятото стана ясно, че се разделят.

Тогава се изписаха куп неща от сорта на това колко са несъвместими двамата, тъй като Джо не пие, предпочита да си стои вкъщи и иска деца. Докато горещата латина вече има един вече пораснал син и иска да прекарва времето си в компанията на приятели и безброй коктейли.

И двамата обаче запазиха мълчание, а не след дълго откриха нови половинки. Джо започна да се вижда с 13 години по-младата актриса Кейтлин О’Конър, а София преди ден показа, че се среща с известният в Лос Анджелис ортопедичен хирург Джъстин Салиман.

София и Джъстин са забелязани през уикенда да вечерят заедно в популярния ресторант Funke в Бевърли хилс. Актрисата не изневери на себе си и бе заложила на изключително секси облекло - дантелен корсет, разкриващ прелестите й и кадифен панталон в бордо. 

Но кой е Джъстин Салиман и как двамата са се срещнали?

Оказва се, че известният ортопед практикува предимно спортна медицина и е специализиран в лечението на травми на рамото, тазобедрената става и коляното. Но явно има доста познати в шоубизнеса, тъй като преди това е бил женен за актрисата Бри Търнър, с която имат две деца. Тя е позната от сериала Grimm. Двамата се развеждат през 2018 г. след 10-годишен брак.

Вижте новата гореща двойка в галерията горе!


 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA